Milovníky mořských plodů jistě potěší náš jednoduchý recept na ústřice s oblíbenou zálivkou mignonette. K té vám postačí pouze šalotka a vinný ocet. Pak už si stačí na tomto nevšedním pokrmu pěkně pochutnat.
RADA: Druhy octů a jejich využití
Krevety Pil Pil
Zapečené ústřice
Ústřice se zálivkou mignonette
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Rychlé řezy s mákem
Mrkvový salát
Brambory s tvarohem
Klatovský řízek
Sekaná podle Itala
Špecle se slaninou a žampiony
Koláče z Chyšek
Ovesné muffiny
Pikantní špenátové rolky
Bramborový salát s čočkou a pečenou…
Zeleninový boršč
Kuřecí prsa s pečenou dýní a mačkaným…
Pečená zelenina s bylinkami
Skořicové šneky
Kaldoun s játrovými knedlíčky
Tvarohové řezy s mákem
Strouhaný kakaový koláč
Mrkvový krém se zázvorem a chilli