Milovníky mořských plodů jistě potěší náš jednoduchý recept na ústřice s oblíbenou zálivkou mignonette. K té vám postačí pouze šalotka a vinný ocet. Pak už si stačí na tomto nevšedním pokrmu pěkně pochutnat.
RADA: Druhy octů a jejich využití
Krevety Pil Pil
Zapečené ústřice
Ústřice se zálivkou mignonette
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Šlehačková sekaná
Nedělní jablečný koláč
Koprovka podle Barunky
Rychlá drůbeží játra, jako smažená
Tvarohová bábovka s kakaem
LEHKÝ DORT S JABLKY A PUDINKEM
Ajťácké Chilli con carne
Cuketové plátky v pivním těstíčku
Vepřová panenka s cibulí a jablky
Cukety plněné mletým masem
Klasické lečo
Cukeťák z trouby
Borůvkový koláč s krémem z bílé…
Cuketové pickles s koprem
Jahodový sorbet
Topinky s pestem, rajčaty a…
Losos s hráškem