Milovníky mořských plodů jistě potěší náš jednoduchý recept na ústřice s oblíbenou zálivkou mignonette. K té vám postačí pouze šalotka a vinný ocet. Pak už si stačí na tomto nevšedním pokrmu pěkně pochutnat.
RADA: Druhy octů a jejich využití
Krevety Pil Pil
Zapečené ústřice
Ústřice se zálivkou mignonette
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Párky v rohlíku trochu jinak
Zelná polévka s uzenými žebry
Koláč s hroznovým vínem
Hovězí na víně se zeleninou
Česnečka pro labužníky
Zelný salát z kysaného zelí
Kořeněné pečené kuře s pečenými…
Asijské smažené kuličky (šišky)
Masové nudličky se sýrovým přelivem
Indický špenát se sýrem halloumi
Mini pizzy calzone II.
Jahodová bublanina
Bezový sirup za studena
Restovaná zelenina se sýrem halloumi
Jahodové knedlíky raz dva
Havajské kuře huli huli
Pizza s chřestem a parmskou šunkou
Bramborový salát s koprem a slaninou