Milovníky mořských plodů jistě potěší náš jednoduchý recept na ústřice s oblíbenou zálivkou mignonette. K té vám postačí pouze šalotka a vinný ocet. Pak už si stačí na tomto nevšedním pokrmu pěkně pochutnat.
RADA: Druhy octů a jejich využití
Krevety Pil Pil
Zapečené ústřice
Ústřice se zálivkou mignonette
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Hovězí maso na zelenině
Rybízový linecký koláč
Salámový aspik
Celerový salát s jablkem
Kung Pao Mango
Květákové těstoviny se šunkou a nivou
Lehký jemný ovocný dort
Citronovo-tvarohová buchta
Cuketové placičky (nejen) s vločkami
Salát z rýžových nudlí s kuřetem
Hrnková bublanina s třešněmi
Kofty s tzatziki
Cheesecake s třešněmi a drobenkou
Plněné papriky podle časopisu F.O.O.D.
Klasický burger
Jahodové nanuky
Poke bowl s lososem
Koláč s ricottou a bílou čokoládou