Milovníky mořských plodů jistě potěší náš jednoduchý recept na ústřice s oblíbenou zálivkou mignonette. K té vám postačí pouze šalotka a vinný ocet. Pak už si stačí na tomto nevšedním pokrmu pěkně pochutnat.
RADA: Druhy octů a jejich využití
Krevety Pil Pil
Zapečené ústřice
Ústřice se zálivkou mignonette
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Telecí řízky
Zapečené brambory se smetanou
Bryndzová pomazánka
Bramborové těsto-recept po babičce
Úžasná "roláda" z mletého masa v …
Rychlé chilli fazole
Sójové kostky s hlívou ústřičnou
Thajská kuřecí polévka s houbami
Věnečky podle Valiky
Barevné jarní závitky se třemi…
Třešňový kompot
Citronové orzo se špenátem
Hrnková bublanina s třešněmi
Mexická kuřecí polévka
Těstovinový salát Caprese
Aperol Spritz
Kelímkový jogurtový koláč s ovocem
Klasický burger