Milovníky mořských plodů jistě potěší náš jednoduchý recept na ústřice s oblíbenou zálivkou mignonette. K té vám postačí pouze šalotka a vinný ocet. Pak už si stačí na tomto nevšedním pokrmu pěkně pochutnat.
RADA: Druhy octů a jejich využití
Krevety Pil Pil
Zapečené ústřice
Ústřice se zálivkou mignonette
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Punčové řezy pí Marečkové
Pudinková bábovka II.
Pečené brambory pod slaninou a nivou
Těstoviny s houbovou smaženicí
Smetanová omáčka s hlívou ústřičnou
Svíčková Stroganoff
Vegetariánské kari s kurkumou,…
Ruské vejce
Anglická gulášová polévka
Kuřecí miso polévka s nudlemi a…
Pravé maďarské lečo
Cuketová polévka s mátou a hráškem
Cuketovomrkvové placky
Cukeťák z trouby
Meruňkový koláč s kokosovou drobenkou
Roláda s mletým masem a zeleninou
Čokoládová buchta z cukety
Kelímkový jogurtový koláč s ovocem