Milovníky mořských plodů jistě potěší náš jednoduchý recept na ústřice s oblíbenou zálivkou mignonette. K té vám postačí pouze šalotka a vinný ocet. Pak už si stačí na tomto nevšedním pokrmu pěkně pochutnat.
RADA: Druhy octů a jejich využití
Krevety Pil Pil
Zapečené ústřice
Ústřice se zálivkou mignonette
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Tvarohová bábovka co se povede
Zámecké brambory
Zapečená brokolice s krabími tyčinkami
Zeleninová polévka s klobásou
Drůbeží játra se zeleninovou rýží
Špagety se šmakounem a s hořčicí
Banánový koláč se smetanou
Jednoduchá ovesná kaše - zdravě a…
Pečená vepřová plec s bramborem
Smetanové fleky se zelím
Dýňový kompot
Kaplická cmunda
Butter chicken masala
Dýňový cheesecake s ricottou
Brokolicová polévka se smetanou
Maďarský guláš
Rychlá bábovka
Řepánky