Milovníky mořských plodů jistě potěší náš jednoduchý recept na ústřice s oblíbenou zálivkou mignonette. K té vám postačí pouze šalotka a vinný ocet. Pak už si stačí na tomto nevšedním pokrmu pěkně pochutnat.
RADA: Druhy octů a jejich využití
Krevety Pil Pil
Zapečené ústřice
Ústřice se zálivkou mignonette
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Hovězí polévka s masem - dietní
Tvarohové kobližky
Kuskus se zeleninou a červenou čočkou
Dýňový krém
Svatomartinská husa
Bramborovo-květákové placičky
Kiwi smoothie
Velikonoční muffiny
Třešňová omáčka
Pečená husa s kaštanovou nádivkou a…
Husí kaldoun s játrovými knedlíčky
Lokše
Rohlíčky s povidly
Dušené červené zelí
Karlovarský knedlík I.
Hruškový crumble s perníkem
Zelňačka s klobásou