Milovníky mořských plodů jistě potěší náš jednoduchý recept na ústřice s oblíbenou zálivkou mignonette. K té vám postačí pouze šalotka a vinný ocet. Pak už si stačí na tomto nevšedním pokrmu pěkně pochutnat.
RADA: Druhy octů a jejich využití
Krevety Pil Pil
Zapečené ústřice
Ústřice se zálivkou mignonette
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Oblíbený piškotový koláč s tvarohem a…
Skvělé kakaové věnečky
Červená čočka se sýrem
Domácí pizza podle Míši
Kakaovo-tvarohový dort
Rigatoni s chřestem
Rebarborové čatní
Ginger Beer - zázvorová limonáda
Fenyklová polévka
Salát z pečené dýně s trhaným masem a…
Husí polévka s játrovými knedlíčky
Svatomartinská husa
Husí vývar s těstovinami
Mrkvové rohlíčky s povidly
Nejlepší bramborové knedlíky
Husí stehna, červené zelí a domácí…
Tažený jablkový závin
Dýňový koláč s krémem ze smetanového…