Milovníky mořských plodů jistě potěší náš jednoduchý recept na ústřice s oblíbenou zálivkou mignonette. K té vám postačí pouze šalotka a vinný ocet. Pak už si stačí na tomto nevšedním pokrmu pěkně pochutnat.
RADA: Druhy octů a jejich využití
Krevety Pil Pil
Zapečené ústřice
Ústřice se zálivkou mignonette
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Papriky plněné hermelínem
Tradiční tažený štrůdl
Műsli tyčinky
Kompotová buchta na plech
Makové řezy s citronem
Kuřecí nudličky pro labužníky
Kuřecí závitek s nivou
Švestkové šátečky s povidly
Zeleninové ragú s červenou čočkou ala…
Těstoviny s pečenými rajčaty
Domácí kečup
Steakový salát s balzamikem
Borůvkový cheesecake
Buřtguláš podle časopisu F.O.O.D.
Ostružinový koláč s broskvemi
Rajčatová salsa
Okurky ve vinném octě
Gazpacho - andaluská zeleninová…