Milovníky mořských plodů jistě potěší náš jednoduchý recept na ústřice s oblíbenou zálivkou mignonette. K té vám postačí pouze šalotka a vinný ocet. Pak už si stačí na tomto nevšedním pokrmu pěkně pochutnat.
RADA: Druhy octů a jejich využití
Krevety Pil Pil
Zapečené ústřice
Ústřice se zálivkou mignonette
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Salát z červeného zelí
Drůbeží játra rychlá a dobrá
Těstoviny s paprikou, ricottou a…
Hruškový koláč s tvarohovým těstem a…
Americký Coca-Cola koláč (buchta) s…
Jednohubky (kanapky) s tresčími játry
Kynutá skořicová bábovka
Houbovo-smetanová krkovička
Dietní těstovinový salát s tuňákem a…
Kuře ve smetanové omáčce s parmazánem
Klasická zelňačka
Švédské masové kuličky
Litý perník s jablky
Nejjednodušší gratinované brambory
French toast
Mačkané brambory
Vanilkový cheesecake
Dršťková polévka z václavek