Milovníky mořských plodů jistě potěší náš jednoduchý recept na ústřice s oblíbenou zálivkou mignonette. K té vám postačí pouze šalotka a vinný ocet. Pak už si stačí na tomto nevšedním pokrmu pěkně pochutnat.
RADA: Druhy octů a jejich využití
Krevety Pil Pil
Zapečené ústřice
Ústřice se zálivkou mignonette
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Smradlavoučká topinka
Drožďová polévka křečka Josífka s…
Plněné smažené brambory
Hrníčkové rohlíčky a pletýnky
Americký hamburger z vyzrálého…
Cuketové špekáčky
Lívanečky po našem - kynuté
Blesková omáčka (nejen) s kukuřicí -…
Pivní výpečky s bramborovými noky
Buřty na pivě
Svatomartinská husa
Lokše
Dušené červené zelí
Rohlíčky s povidly
Kaldoun s játrovými knedlíčky
Husí roláda s kaštanovou nádivkou
Hruškový crumble s perníkem
Zelňačka s klobásou