Milovníky mořských plodů jistě potěší náš jednoduchý recept na ústřice s oblíbenou zálivkou mignonette. K té vám postačí pouze šalotka a vinný ocet. Pak už si stačí na tomto nevšedním pokrmu pěkně pochutnat.
RADA: Druhy octů a jejich využití
Krevety Pil Pil
Zapečené ústřice
Ústřice se zálivkou mignonette
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Králík jako od babičky
Vídeňské ořechové rohlíčky
Loupáčky zadělávané v domácí pekárně
Polévka z vepřových kostí s haluškami
Cookies z ovesných vloček
Kynuté pletýnky - smažené
Vepřová kýta s červenýma fazolema
Grilovaná tortilla s kuřecím masem a…
Ořechoví šnečci - rychle a chutně
Plněná krůtí prsa s kuskusem
Brokolicová polévka se smetanou
Masové koule s bulgurem a zeleninou
Placky z quinoy
Rychlé bryndzové špecle
Čokoládový pudink
Kuskus s rajčaty a mátou
Polévka z červené čočky
Restovaná zelenina s bulgurem a dipem