Milovníky mořských plodů jistě potěší náš jednoduchý recept na ústřice s oblíbenou zálivkou mignonette. K té vám postačí pouze šalotka a vinný ocet. Pak už si stačí na tomto nevšedním pokrmu pěkně pochutnat.
RADA: Druhy octů a jejich využití
Krevety Pil Pil
Zapečené ústřice
Ústřice se zálivkou mignonette
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Tvarohová bábovka co se povede
Bramborové šišky s mákem
Crepes suzette - palačinky po…
Čaj ze sušených šípků
Polévka z vepřových kostí s haluškami
Rajská omáčka, která se musí povést
Kuřecí zbytkový salát
Muffiny s čokoládou
Valašský Frgál
Zeleninový boršč
Brokolicová polévka se smetanou
Restovaná zelenina s kuřecím masem
Banánové lívance s kokosem a mákem
Skvělý domácí kváskový chleba
Zapečené brambory se smetanou a…
Restovaná zelenina s bulgurem a dipem
Francouzská cibulačka
Čerstvé kimchi