Milovníky mořských plodů jistě potěší náš jednoduchý recept na ústřice s oblíbenou zálivkou mignonette. K té vám postačí pouze šalotka a vinný ocet. Pak už si stačí na tomto nevšedním pokrmu pěkně pochutnat.
RADA: Druhy octů a jejich využití
Krevety Pil Pil
Zapečené ústřice
Ústřice se zálivkou mignonette
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Škvarkový chléb
Jablková roláda
Plněné pudinkové řezy
Jednoduchý rybí guláš se zeleninou
Lotrinský koláč
Jednoduché kokosové řezy ala Bounty
Jednoduchý jahodový koláč II.
Nakládané papriky, kozí rohy,…
Kuřecí nudličky se špenátem a nivou
Bleskové špagety s rajčaty a burratou
Mexická tortilla se zelným salátem
Segedínský guláš - F.O.O.D.
Strouhaný kakaový koláč
Kulajda
Banánový chlebíček
Ginger shot
Polévka z červené řepy
Krůtí guláš s těstovinami