Milovníky mořských plodů jistě potěší náš jednoduchý recept na ústřice s oblíbenou zálivkou mignonette. K té vám postačí pouze šalotka a vinný ocet. Pak už si stačí na tomto nevšedním pokrmu pěkně pochutnat.
RADA: Druhy octů a jejich využití
Krevety Pil Pil
Zapečené ústřice
Ústřice se zálivkou mignonette
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Telecí kýta na hříbkách
Zeleninový salát se sýrem a šunkou
Guláš bez masa
Těstoviny s kuřetem a špenátem
Banánové řezy
Pórková polévka se slaninou
Domácí hranolky bez tuku
Drobenkový mazanec (bochánek)
Dort "Hlava koně"
Zapečené těstoviny se zeleninou a…
Hraběnčiny řezy
Hovězí sekaná Wellington
Brokolicová polévka se smetanou
Gyoza knedlíčky
Dýňové muffiny
Dršťková polévka z václavek
Vanilkový cheesecake
Řepánky