Milovníky mořských plodů jistě potěší náš jednoduchý recept na ústřice s oblíbenou zálivkou mignonette. K té vám postačí pouze šalotka a vinný ocet. Pak už si stačí na tomto nevšedním pokrmu pěkně pochutnat.
RADA: Druhy octů a jejich využití
Krevety Pil Pil
Zapečené ústřice
Ústřice se zálivkou mignonette
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Játrová čína
Muffiny banánovo čokoládové
Vdolky s jablečným rozvarem
Frýdecká kotleta v alobalu
Dvoubarevné margot řezy - píchané
Chlebová polévka se žampiony (hlívou)
Zdravé lívance z ovesných vloček
Kuře pečené s jemnou nádivkou
Krémová polévka z červené řepy
Masové kuličky s pečenou dýní a…
Dršťková z bedel
Vepřové s mrkví, hráškem a…
Jablka v těstíčku s vanilkovou omáčkou
Nakládané houbičky
Mexická tortilla se zelným salátem
Jablkový koláč s drobenkou
Bramboračka s bylinkovými noky
Vanilkový cheesecake