Milovníky mořských plodů jistě potěší náš jednoduchý recept na ústřice s oblíbenou zálivkou mignonette. K té vám postačí pouze šalotka a vinný ocet. Pak už si stačí na tomto nevšedním pokrmu pěkně pochutnat.
RADA: Druhy octů a jejich využití
Krevety Pil Pil
Zapečené ústřice
Ústřice se zálivkou mignonette
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Kastrůlkové ražniči
Tvarůžková pomazánka (vařená,…
Bramborovo-šunkový květák se sýrem
Bramboráky z chleba
Kynutý knedlík z mikrovlnky
Citronové řezy-máslové a výtečné
Chřest na másle
Nočky se špenátem a slaninou
Drožďová (kvasnicová) pomazánka s…
Parmazánová kaše s žampiony a rajčaty
Cuketové kuličky v rajčatové omáčce
Smažená rýže se zeleninou a krůtím…
Hrnková dýňová roláda
Polévka z pečené mrkve a červené čočky
Makovec se švestkami
Huevos rancheros
Vanilkový cheesecake
Houbová omáčka s bramborovými buchtami