Milovníky mořských plodů jistě potěší náš jednoduchý recept na ústřice s oblíbenou zálivkou mignonette. K té vám postačí pouze šalotka a vinný ocet. Pak už si stačí na tomto nevšedním pokrmu pěkně pochutnat.
RADA: Druhy octů a jejich využití
Krevety Pil Pil
Zapečené ústřice
Ústřice se zálivkou mignonette
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Vepřový jazyk na česneku
Hlávkový salát s avokádem
Templářský dort tmavý
Mrkvový salát trochu jinak
Palačinky s jahodovým přelivem
"Jahoďák" - dort
"Štafetky" - zákusky, roláda, řez
Cizrnová polévka
Jednoduchá vajíčková pomazánka se…
Mexická kuřecí polévka
Pizza Margherita
Třešňový koláč s tvarohem
Jihočeská kulajda podle časopisu F.O…
Plněné papriky podle časopisu F.O.O.D.
Jahodový cheesecake do skleničky
Poke bowl s lososem
Sněhová roláda
Kofty s tzatziki