Milovníky mořských plodů jistě potěší náš jednoduchý recept na ústřice s oblíbenou zálivkou mignonette. K té vám postačí pouze šalotka a vinný ocet. Pak už si stačí na tomto nevšedním pokrmu pěkně pochutnat.
RADA: Druhy octů a jejich využití
Krevety Pil Pil
Zapečené ústřice
Ústřice se zálivkou mignonette
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Pizza
Domácí kečup
Chřestové rizoto
Rybízový koláč IV.
Punčové řezy pí Marečkové
Zapečený pangasius
Kávové muffiny
Mrkvová polévka I.
El Paso Kořenící směs na fajitas…
Čevapčiči s brambory a žampiony na…
Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí
Klasické lečo
Cuketové bramboráky
Švestková povidla bez míchání
Nepečený ovocný dort
Houbová omáčka s bramborovými buchtami
Originální řecké tzatziki