Milovníky mořských plodů jistě potěší náš jednoduchý recept na ústřice s oblíbenou zálivkou mignonette. K té vám postačí pouze šalotka a vinný ocet. Pak už si stačí na tomto nevšedním pokrmu pěkně pochutnat.
RADA: Druhy octů a jejich využití
Krevety Pil Pil
Zapečené ústřice
Ústřice se zálivkou mignonette
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Kuřecí maso s vynikající kari omáčkou
Ostrá pomazánka s pivem
Jogurtový chléb
Lahodné tvarohovo-kávové řezy
Nepečené kokosové kuličky
Pečené brambory se zeleninou
Koláč s nemletým mákem, ovocem a…
Kořeněné kuře na česnekovém patizonu
Křenová omáčka s vejcem
Těstoviny s pečenými rajčaty, cuketou…
Houbová omáčka s bramborovými buchtami
Domácí lučina
Bleskové kuře na paprice
Ostružinový koláč s broskvemi
Makovec se švestkami
Bublanina s ostružinami
Kuřecí prsa na kari se smetanou
Šopský salát