Milovníky mořských plodů jistě potěší náš jednoduchý recept na ústřice s oblíbenou zálivkou mignonette. K té vám postačí pouze šalotka a vinný ocet. Pak už si stačí na tomto nevšedním pokrmu pěkně pochutnat.
RADA: Druhy octů a jejich využití
Krevety Pil Pil
Zapečené ústřice
Ústřice se zálivkou mignonette
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Selské sendviče
Plundrové těsto
Rybízová pěna
Těstovinový salát se šunkou a paprikou
Ledový salát s krutony
Pečený tuňák s chřestem a holandskou…
"POLÁRKA" vanilkové řezy
Banánový krém - poháry, dezerty,…
Zeleninové ragú s červenou čočkou ala…
Fazolky nakyselo s vejci
Domácí lučina
Bleskové kuře na paprice
Bublanina s ostružinami
Kuřecí prsa na kari se smetanou
Šopský salát
Vanilkový cheesecake
Houbová omáčka s bramborovými buchtami
Makovec se švestkami