Špagety uvaříme dle návodu na obalu a scedíme. Bůček nakrájený na kostičky vysmažíme na suché pánvi. Žloutky rozšleháme se šlehačkou, přidáme sýr, osolíme a opepříme. Tuto směs nalijeme na pánev, přidáme špagety a lžíci másla. Vše důkladně promícháme a ihned servírujeme.
vážení nedržkujte.. uvědomte si, že to nejsou žádné spaghetti carbonara, ale čecháčská motivace špaget alá uhlíř.. spíše horník teda... suroviny a technologický postup totiž nemají /až na miniaturní podobnost/ s originálním receptem nic společného :-)))))) už třeba jenom "bůček".. nebo "směs lijeme na pánev a přidáme špagety" :-)))))))))))))))
Diarra
|5. 12. 2010 15:56
Italské slovo Carbonaio znamená česky uhlíř, takže správný překlad by byl špagety po uhlířsku :-)
Vegeta
|16. 10. 2010 20:44
BEZMASÉ??? UZENÝ BŮČEK JE BEZMASÝ??? LOL!
Anonym
|9. 2. 2008 17:45
Co to je ta recepta? alespon kdy ne snate originalne ingredience, ne piste karbonarsku.
Lada Kovářová
|18. 5. 2006 13:13
Tím hráškem můžete pokrm obohatit. Můžete také přidat jemně nasekanou cibuli osmaženou na trošce tuku se stroužkem česneku.
Michaela Atherton
|16. 5. 2006 13:47
Na obrazku je ve smesi hrasek? Pridava se tam tedy nebo ne?
Dita
|26. 3. 2005 23:51
Je to opravdu uzasne, jen ja to delam se slaninou místo bůčku,ke které přidám cibuli, s celými vejci a s parmaz ánem.Důležité je podle mne vychytat okamžik, kdy omáčka na pánvi s těstovinami už trochu ztuhne, ale ještě z ní nejsou míchaná vajíčka.Jo a ješte důležitá věc-na pánev s cibulkou a slaninou hodit nejdrív testoviny, aby se prohřály a omáčka je pak pěkně obalí.
Andy
|21. 1. 2005 14:42
fakt moc dobre
Ludmila Grbavcicova
|17. 10. 2004 11:12
Podle vašeho receptu jsem uvařila špagety po karbonářsku a s celou rodinou jsme si velice pochutnali.