vážení nedržkujte.. uvědomte si, že to nejsou žádné spaghetti carbonara, ale čecháčská motivace špaget alá uhlíř.. spíše horník teda... suroviny a technologický postup totiž nemají /až na miniaturní podobnost/ s originálním receptem nic společného :-)))))) už třeba jenom "bůček".. nebo "směs lijeme na pánev a přidáme špagety" :-)))))))))))))))
Italské slovo Carbonaio znamená česky uhlíř, takže správný překlad by byl špagety po uhlířsku :-)
BEZMASÉ??? UZENÝ BŮČEK JE BEZMASÝ??? LOL!
Co to je ta recepta? alespon kdy ne snate originalne ingredience, ne piste karbonarsku.
Tím hráškem můžete pokrm obohatit. Můžete také přidat jemně nasekanou cibuli osmaženou na trošce tuku se stroužkem česneku.
Na obrazku je ve smesi hrasek? Pridava se tam tedy nebo ne?
Je to opravdu uzasne, jen ja to delam se slaninou místo bůčku,ke které přidám cibuli, s celými vejci a s parmaz ánem.Důležité je podle mne vychytat okamžik, kdy omáčka na pánvi s těstovinami už trochu ztuhne, ale ještě z ní nejsou míchaná vajíčka.Jo a ješte důležitá věc-na pánev s cibulkou a slaninou hodit nejdrív testoviny, aby se prohřály a omáčka je pak pěkně obalí.
fakt moc dobre
Podle vašeho receptu jsem uvařila špagety po karbonářsku a s celou rodinou jsme si velice pochutnali.