• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Halloween Nakládané houby Krémové a husté polévky
  • Recepty.cz
  • Udon nudle
Napište svůj komentář k receptu

Udon nudle

autor: Redakce
0.0
moje hodnoceni
4.3
hodnotilo: 135
doba přípravy: 20 minut
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Udon nudle
Udon nudle
Udon nudle
Udon nudle
Udon nudle
Udon nudle
4fotografie
Nahrát fotku
 

Obyčejné tlustší nudle se vyrábí z pšeničné mouky, jsou rychle hotové a můžete je smíchat oblíbenými a sezónními surovinami podle vaší chuti. Vyzkoušejte recept se zeleninou a mletým masem. Za 20 minut si pochutnáte na skvělém jídle jako z asijského bistra!

Suroviny

4 porce
    • 400
      g nudle udon
    • 0,50
      šálek sojová omáčka
    • 4
      lžíce rýžový ocet
    • 2
      lžíce omáčka hoisin
    • 2
      lžíce sezamový olej
    • 4
      lžíce voda
    • 500
      g kuřecí prsa nebo krůtí
    • 2
      ks oranžová paprika nebo žlutá, červená
    • 1
      ks zázvor čerstvý o velikosti 1 palce
    • 3
      lžíce bazalka čerstvá nasekaná
    • 2
      ks chilli papričky nemusí být
    • 2
      ks jarní cibulka nasekaná
    • 2
      lžíce sezamová semínka

Postup přípravy receptu

1
Nudle uvařte podle návodu.

RADA: Jak vařit těstoviny, aby se neslepily

2
Uvařené nudle slijte a dejte stranou. V misce smíchejte sójovou omáčku, ocet, hoisin omáčku a ¼ šálku vody a vmíchejte nasekanou bazalku.
3
Zahřejte velkou pánev na středně vysokou teplotu a nalijte na ni sezamový olej. Přidejte kuřecí nebo krůtí maso nakrájené na tenké nudličky, orestujte ze všech stran, lehce osolte a dejte stranou. Do pánve nalijte trochu oleje, přidejte nakrájené papriky, zázvor a případně i chilli, pokud máte rádi pálivé a restujte další 2-3 minuty.

RADA: Pikantní pečená cizrna

4
Do pánve vraťte orestované maso, pomalu přilijte směs omáček s bazalkou a směs nechte vařit dalších 3-5 minut, dokud omáčka neobalí maso se zeleninou.
5
Vmíchejte uvařené nudle a odstavte směs z ohně. Přidejte jarní cibulku a sezamová semínka a můžete podávat.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Okurkový salát se skleněnými nudlemi

Okurkový salát se skleněnými nudlemi

Thajské rýžové nudle Pad Thai

Thajské rýžové nudle Pad Thai

Zelené thajské karí s krevetami a udon nudlemi

Zelené thajské karí s krevetami a…

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.
Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Těstoviny & rizota Nudle
Oběd Večeře Pozdní večeře Vaření Restování Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Bazalka Chilli papričky Jarní cibulka Kuřecí prsa Nudle Omáčka Hoisin Oranžová paprika Rýžový ocet Sezamová semínka Sezamový olej Sojová omáčka Voda Zázvor

Jak naporcovat kuře

Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Zapečená kuřecí prsíčka

Zapečená kuřecí prsíčka

Bramborová pomazánka II.

Bramborová pomazánka II.

Vepřové v alobalu

Vepřové v alobalu

Nálev na sladkokyselé okurky, slimáky a papriky

Nálev na sladkokyselé okurky, slimáky…

Tvarohová pomazánka extra

Tvarohová pomazánka extra

Francouzské kuře II.

Francouzské kuře II.

Nakládané sýry - směs

Nakládané sýry - směs

Závin z listového těsta se zelím a slaninou

Závin z listového těsta se zelím a…

Losos na pomerančích

Losos na pomerančích

Doporučujeme

Smetanové fleky se zelím

Smetanové fleky se zelím

60 minut
Dýňový kompot

Dýňový kompot

40 minut
Kaplická cmunda

Kaplická cmunda

55 minut
Butter chicken masala

Butter chicken masala

60 minut
Dýňový cheesecake s ricottou

Dýňový cheesecake s ricottou

170 minut
Maďarský guláš

Maďarský guláš

105 minut
Řepánky

Řepánky

90 minut
Rychlá bábovka

Rychlá bábovka

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

Jak naporcovat kuře

Poslední sledované recepty

29
Jablečný štrúdl z listového těsta
Jablečný štrúdl z…
29
Míša řezy
Míša řezy
23
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka
22
Kuřecí kari se zeleninou a rýží
Kuřecí kari se zeleninou…
21
Dušená kmínová kýta na špeku
Dušená kmínová kýta na…

Zajímavé články

Pečený květák umí překvapit. 3 recepty, které vám budou chutnat
Pečený květák umí překvapit. 3 recepty, které vám…
Co snídat, když čím dál víc zapomínáte? Nejlepším řešením je jedna chutná kombinace
Co snídat, když čím dál víc zapomínáte? Nejlepším…
7 důvodů, proč mít doma tortilly: Uděláte z nich rychlou večeři, svačinu, snídani i pohoštění pro návštěvu
7 důvodů, proč mít doma tortilly: Uděláte z nich…
Bleskové moučníky do pracovního týdne: S našimi recepty připravíte vcukuletu koláč, dortíky i buchtu na plech
Bleskové moučníky do pracovního týdne: S našimi…
Sladká snídaně podle odborníků: 3 snadné recepty, které si můžete dát bez výčitek
Sladká snídaně podle odborníků: 3 snadné recepty,…
AHA.cz Rozvod Ebena a Fišerové? Marek šel s pravdou ven!

Rozvod Ebena a Fišerové? Marek šel s pravdou ven!

Mimibazar Kniha na zimní večery: Užijte si romantiku s dávkou humoru, emocí a pořádnou porcí chemie

Kniha na zimní večery: Užijte si romantiku s dávkou humoru, emocí a pořádnou porcí chemie

Dáma.cz Ideální boty na jaro jsou balerínky: Našli jsme vám ty nejhezčí na sezónu 2024. GALERIE

Ideální boty na jaro jsou balerínky: Našli jsme vám ty nejhezčí na sezónu 2024. GALERIE

Blesk pro ženy Eliška Balzerová zářila na přehlídce: V 76 letech se stala hvězdou módního mola!

Eliška Balzerová zářila na přehlídce: V 76 letech se stala hvězdou módního mola!

Ženy.cz „Nesmíš si to tak brát.“ Proč dobře míněné rady lidem s depresí ubližují

„Nesmíš si to tak brát.“ Proč dobře míněné rady lidem s depresí ubližují

Blesk.cz Tereza Kerndlová odhalila děsivou realitu: Trable s vyraženým zubem!

Tereza Kerndlová odhalila děsivou realitu: Trable s vyraženým zubem!

SportRevue.cz 45 let? Žádný věk! Nejslavnější fotbalová manželka světa je stále šik

45 let? Žádný věk! Nejslavnější fotbalová manželka světa je stále šik

Maminka.cz Jak rodiče vychovávají neúspěšné děti? Co při výchově nedělat, aby byly děti spokojené a sebevědomé?

Jak rodiče vychovávají neúspěšné děti? Co při výchově nedělat, aby byly děti spokojené a sebevědomé?

Blesk Horoskopy 6 znamení zvěrokruhu, která vidí duchy: Patří mezi ně i to vaše?

6 znamení zvěrokruhu, která vidí duchy: Patří mezi ně i to vaše?

Další doporučené recepty:

TZATZIKI - originální řecký recept
TZATZIKI - originální řecký recept
Tzatziky
Tzatziky
Tzaziky
Tzaziky
Uherská pěna
Uherská pěna
Uherské zelí
Uherské zelí
Uhlířina II.
Uhlířina II.
  • Recepty.cz
  • Udon nudle
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact