• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Udon nudle
Napište svůj komentář k receptu

Udon nudle

autor: Redakce
0.0
moje hodnoceni
3.2
hodnotilo: 53
doba přípravy: 20 minut
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Udon nudle
Udon nudle
Udon nudle
Udon nudle
Udon nudle
Udon nudle
4fotografie
Nahrát fotku
 

Obyčejné tlustší nudle se vyrábí z pšeničné mouky, jsou rychle hotové a můžete je smíchat oblíbenými a sezónními surovinami podle vaší chuti. Vyzkoušejte recept se zeleninou a mletým masem. Za 20 minut si pochutnáte na skvělém jídle jako z asijského bistra!

Suroviny

4 porce
    • 400
      g nudle udon
    • 0,50
      šálek sojová omáčka
    • 4
      lžíce rýžový ocet
    • 2
      lžíce omáčka hoisin
    • 2
      lžíce sezamový olej
    • 4
      lžíce voda
    • 500
      g kuřecí prsa nebo krůtí
    • 2
      ks oranžová paprika nebo žlutá, červená
    • 1
      ks zázvor čerstvý o velikosti 1 palce
    • 3
      lžíce bazalka čerstvá nasekaná
    • 2
      ks chilli papričky nemusí být
    • 2
      ks jarní cibulka nasekaná
    • 2
      lžíce sezamová semínka

Postup přípravy receptu

1
Nudle uvařte podle návodu.

RADA: Jak vařit těstoviny, aby se neslepily

2
Uvařené nudle slijte a dejte stranou. V misce smíchejte sójovou omáčku, ocet, hoisin omáčku a ¼ šálku vody a vmíchejte nasekanou bazalku.
3
Zahřejte velkou pánev na středně vysokou teplotu a nalijte na ni sezamový olej. Přidejte kuřecí nebo krůtí maso nakrájené na tenké nudličky, orestujte ze všech stran, lehce osolte a dejte stranou. Do pánve nalijte trochu oleje, přidejte nakrájené papriky, zázvor a případně i chilli, pokud máte rádi pálivé a restujte další 2-3 minuty.

RADA: Pikantní pečená cizrna

4
Do pánve vraťte orestované maso, pomalu přilijte směs omáček s bazalkou a směs nechte vařit dalších 3-5 minut, dokud omáčka neobalí maso se zeleninou.
5
Vmíchejte uvařené nudle a odstavte směs z ohně. Přidejte jarní cibulku a sezamová semínka a můžete podávat.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Okurkový salát se skleněnými nudlemi

Okurkový salát se skleněnými nudlemi

Thajské rýžové nudle Pad Thai

Thajské rýžové nudle Pad Thai

Zelené thajské karí s krevetami a udon nudlemi

Zelené thajské karí s krevetami a…

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.
Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Těstoviny & rizota Nudle
Oběd Večeře Pozdní večeře Vaření Restování Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Bazalka Chilli papričky Jarní cibulka Kuřecí prsa Nudle Omáčka Hoisin Oranžová paprika Rýžový ocet Sezamová semínka Sezamový olej Sojová omáčka Voda Zázvor

Jak naporcovat kuře

Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Lasagne - jednoduché, rychlé, báječné

Lasagne - jednoduché, rychlé, báječné

Dýňový kompot s ananasovou šťávou

Dýňový kompot s ananasovou šťávou

Cuketové lasagne

Cuketové lasagne

Kořeněné škubánky-opečenky

Kořeněné škubánky-opečenky

Jednoduchá šunková pomazánka

Jednoduchá šunková pomazánka

"Míša" roláda

"Míša" roláda

Pomerančové mojito

Pomerančové mojito

Pikant salát

Pikant salát

Zelňačka z uzených žeber

Zelňačka z uzených žeber

Doporučujeme

110 minut
Boloňské špagety

Boloňské špagety

60 minut
Znojemské okurky

Znojemské okurky

30 minut
Plněné papriky podle časopisu F.O.O.D.

Plněné papriky podle časopisu F.O.O.D.

60 minut
Domácí rybízová marmeláda

Domácí rybízová marmeláda

45 minut
Masové špízy s bramborami

Masové špízy s bramborami

50 minut
Rychlý borůvkový koláč

Rychlý borůvkový koláč

45 minut
Pikantní čatní z meruněk

Pikantní čatní z meruněk

50 minut
Bramborový koláč se zeleninou

Bramborový koláč se zeleninou

30 minut
Zapečené těstoviny se zeleninou a houbami

Zapečené těstoviny se zeleninou a…

Jak naporcovat kuře

Poslední sledované recepty

36
Míša řezy
Míša řezy
28
Rajčatový salát III.
Rajčatový salát III.
27
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka
27
Fazolková rýže - (nejen) příloha
Fazolková rýže - (nejen)…
25
Bramboráky
Bramboráky

Zajímavé články

Nejlepší nakládané okurky: Vsaďte na tradiční znojemský lák
Nejlepší nakládané okurky: Vsaďte na tradiční…
Velký rybízový speciál: Rady, jak rybíz zamrazit, zavařit, a recepty na rybízové koláče a další moučníky
Velký rybízový speciál: Rady, jak rybíz zamrazit,…
Nevíte, co s úrodou cuket? Vyzkoušejte těchto 6 chutných receptů
Nevíte, co s úrodou cuket? Vyzkoušejte těchto 6…
Mravenci v kuchyni? Než sáhnete po chemii, vytáhněte zbraně ze spíže
Mravenci v kuchyni? Než sáhnete po chemii,…
15 originálních receptů na chalupu: Po těchto jídlech se bude rodina olizovat až za ušima
15 originálních receptů na chalupu: Po těchto…
AHA.cz Katy Perry a Orlando Bloom po rozchodu: Rodinná dovolená!

Katy Perry a Orlando Bloom po rozchodu: Rodinná dovolená!

Mimibazar Proč je obtížné přijmout kompliment a jak na to vyzrát?

Proč je obtížné přijmout kompliment a jak na to vyzrát?

Dáma.cz Největší lháři zvěrokruhu: Těmto znamením nevěřte ani nos mezi očima

Největší lháři zvěrokruhu: Těmto znamením nevěřte ani nos mezi očima

Blesk pro ženy Jitka Čvančarová ve Varech: Jaké róby vynesla v minulých letech? Tyhle šokovaly i sklízely obdiv!

Jitka Čvančarová ve Varech: Jaké róby vynesla v minulých letech? Tyhle šokovaly i sklízely obdiv!

Ženy.cz Je vám víc než 40 a nezvedáte činky? Tak zvedněte zadek, než bude pozdě!

Je vám víc než 40 a nezvedáte činky? Tak zvedněte zadek, než bude pozdě!

Blesk.cz Vignerová o boji s alkoholem: Jedna sklenička mi nikdy nestačila!

Vignerová o boji s alkoholem: Jedna sklenička mi nikdy nestačila!

SportRevue.cz FOTO: Silikonová prsa, plavky a vyrýsované svaly – to je Bikini Olympia

FOTO: Silikonová prsa, plavky a vyrýsované svaly – to je Bikini Olympia

Maminka.cz Přiznání moderátorky Lucie Křížkové: 'Nevím, kde se stala chyba, ale moje děti spolu zatím nemají úplně ideální vztah...'

Přiznání moderátorky Lucie Křížkové: 'Nevím, kde se stala chyba, ale moje děti spolu zatím nemají úplně ideální vztah...'

Blesk Horoskopy 6 znamení zvěrokruhu, která vždy poznají, že lžete! A ještě vás v tom nechají

6 znamení zvěrokruhu, která vždy poznají, že lžete! A ještě vás v tom nechají

Další doporučené recepty:

TZATZIKI - originální řecký recept
TZATZIKI - originální řecký recept
Tzatziky
Tzatziky
Tzaziky
Tzaziky
Uherská pěna
Uherská pěna
Uherské zelí
Uherské zelí
Uhlířina II.
Uhlířina II.
  • Recepty.cz
  • Udon nudle
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact