Rohlíky nakrájené na kostičky zalijeme horkým mlékem a přidáme ostatní přísady. Jemně zamícháme, vytvarujeme několik šišek, které vaříme ve vodě 20 minut.
Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Komentáře k receptu
Veronika Lindner
|17. 1. 2008 11:03
Tyrolskych knedliku existuje nekolik variant.Jelikoz v rakousku ziju a navic jsem sberatelkou receptu,setkavam se poprve z verzi,kde se pridava strouhanka a horke mleko.Se strouhankou to vubec neznam a do ted jsem se setkala jenom s recepty,kde se pouziva mleko studene.Naopak znam treba versi,kde se pridava orestovana anglicka slanina.Take je neznam ve tvaru sisek,ale ve tvaru kouli.Verim tomu,ze je to dobre,ale chtelo by to v budoucnu upresnit kolik ceho.Pro zacatecniky je tento recept nevhodny.
Anonym
|8. 1. 2008 09:06
Já tedy taky ne,kolik mléka,kolik mouky,kolik vajec,asi jedno,kolik strouhanky,Může to být moc dobré,ale opravdu by to chtělo upřesnit ty dávky.Jana
Anonym
|7. 1. 2008 20:14
No je pravdy, že by to chtělo, kolik čeho se má dát. Pro neznalé je tento recept nepoužitelný/:(
Zuzana Šindlerová
|7. 1. 2008 11:34
Vůbec si nedovedu představit, kdybych dělala poprvé knedlíky, jestli bych je podle tohoto receptu zvládla....