Maso pokrájíme na kostičky, osolíme a opepříme. Na rozpáleném oleji osmažíme cibuli, přidáme osmažit maso, ke konci přidáme nastrouhaný česnek a tymián, zalijeme pokrájenými rajčaty(i se šťávou) a pod poklicí podusíme doměkka, případně podlijeme trochou vody. Když máme maso měkké vmícháme smetanu, dochutíme solí, pepřem a případně i dosladíme, když jsou rajčata příliš kyselá.
Moc děkuji za recept, právě si na něm pochutnávám :) O tom, že to fakt dobré svědčí i to, že to chutnalo i manželovi, který je hlavně na vepřo-knedlo-zelo, fazole, apod. a když slyší někde tymián, bazalka, apod., tak už ohrnuje nos, že to jíst nebude :) Ale tohle nám vážně chutnalo :)
Iva Faltová
|25. 7. 2013 09:50
Chtěla bych poděkovat za recept, podle kterého jsem včera ukuchtila naprosto úžasný oběd.
Miri
|20. 1. 2013 10:50
Včera jsem uvařila z krůtího masa a velmi chutnalo všem. Skvělý recept, určitě zkuste. :-)