• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Tymiánové hovězí se zeleninou
Napište svůj komentář k receptu

Tymiánové hovězí se zeleninou

autor: recepty73
0.0
moje hodnoceni
4.9
hodnotilo: 32
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Tymiánové hovězí se zeleninou
Tymiánové hovězí se zeleninou
Tymiánové hovězí se zeleninou
2fotografie
Nahrát fotku
 

Suroviny

4 porce
    • 600
      g hovězí maso : zadní, kližka, kýta...
    • sůl
    • pepř mletý
    • 2
      ks mrkev - menší
    • 1
      ks petržel - středně velká
    • 1
      ks malý celer
    • 1
      ks cibule - velká
    • 1,50
      lžička tymián sušený, cca
    • 4
      ks nové koření kuličky
    • hladká mouka na zahuštění
    • 2
      lžíce rajský protlak
    • vývar
    • olej

Postup přípravy receptu

1
Maso nakrájíme na kostky nebo plátky (dle použitého druhu), osolíme, opepříme a dáme orestovat na dosklovata na oleji osmaženou cibuli. Až máme maso osmažené, přidáme krátce orestovat i rajský protlak. Podlijeme vývarem, přidáme tymián a nové koření a dusíme téměř doměkka. Občas promícháme a dle potřeby podlijeme. Zeleninu očistíme a nakrájíme na větší "rustikální" kousky, které přidáme k masu a vše dovaříme doměkka. Podle potřeby je-li třeba dochutíme, zahustíme moukou rozmíchanou v malém množství vody a necháme provařit.
2
Podáváme s bramborovým, houskovým nebo kynutým knedlíkem, hodí se ale i gnocchi nebo rýže.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Tymiánové kuře s rajčaty a smetanou

Tymiánové kuře s rajčaty a smetanou

Citronovo-tymiánové řízky ve sněhovém kabátku

Citronovo-tymiánové řízky ve sněhovém…

Tymiánové plátky se žampiony

Tymiánové plátky se žampiony

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • recepty73
    recepty73 | 9. 2. 2018 13:04

    ...děkuji za pochvalu a doufám, že na zklamání při vaření nedojde :)

  • Mila Tischer | 6. 2. 2018 13:07

    Dobrý, jednoduchý. Poslední asi 2 měsíce zkouším samý jídla od tohoto kuchaře..Jiří..se jmenuje, mám pocit! Recepty nikdy nezklamaly! Paráda!

  • Pavel | 24. 1. 2017 15:08

    Velice dobré jídlo,moc moc děkuji. ;-) ;-) ;-)

  • Jana Kučerová | 18. 10. 2016 21:01

    To nebyl normální oběd ale delikatesa. Děkuji za recept a vřele doporučuji.

  • Renata | 16. 11. 2014 18:51

    Ještě se mi nepovedlo uvařit hovězí maso tak, aby chutnalo tak světově jako dneska. Děkuji, doporučuji a určitě zase brzy zopakuji!!!!! :*)

  • Zlatka | 11. 4. 2014 12:53

    Naprosto skvělý guláš, vřele doporučuju vyzkoušet a zamilujete si ho taky. <3

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Omáčky & guláše Maso & ryby & mořské plody Hovězí Zelenina
Maso Pokrmy Ostatní Hovězí Ze zeleniny Zálivky a omáčky Oběd Večeře Smažení Dušení Velikonoce Výjimečný den Návštěva Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Cibule Hladká mouka Hovězí maso Malý celer Mrkev Nové koření Olej Pepř mletý Petržel Rajský protlak Sůl Tymián Vývar
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Vepřové koleno marinované

Vepřové koleno marinované

Žampionový salát pro mlsné

Žampionový salát pro mlsné

Kuře na nivě

Kuře na nivě

Halušky se špenátem

Halušky se špenátem

Rizoto se slaninou a žampiony

Rizoto se slaninou a žampiony

Dušené maso (nejen) na špeku s dušenou mrkví

Dušené maso (nejen) na špeku s…

Rajčatové smoothie

Rajčatové smoothie

Pórková polévka se slaninou I.

Pórková polévka se slaninou I.

Rychlý mrkvový koláč s ovocem - vláčný

Rychlý mrkvový koláč s ovocem - vláčný

Doporučujeme

20 minut
Letní bramboračka s rajčaty

Letní bramboračka s rajčaty

45 minut
Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí

Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí

Domácí kečup

Domácí kečup

30 minut
Klasické lečo

Klasické lečo

15 minut
Cuketové bramboráky

Cuketové bramboráky

300 minut
Švestková povidla bez míchání

Švestková povidla bez míchání

30 minut
Nepečený ovocný dort

Nepečený ovocný dort

65 minut
Houbová omáčka s bramborovými buchtami

Houbová omáčka s bramborovými buchtami

15 minut
Originální řecké tzatziki

Originální řecké tzatziki

Poslední sledované recepty

128
Cuketové bramboráky
Cuketové bramboráky
107
Dušené zelí s uzeným masem a cizrnou
Dušené zelí s uzeným…
106
Jablečný koláč z remosky ala štrůdl
Jablečný koláč z remosky…
73
Klasické lečo
Klasické lečo
50
Tradiční vánoční punč
Tradiční vánoční punč

Zajímavé články

Dokonalý smažák: 4 triky, aby se neroztekl na pánvi
Dokonalý smažák: 4 triky, aby se neroztekl na…
10 nejlepších receptů z letních rajčat: Od polévky až po šťavnatý koláč
10 nejlepších receptů z letních rajčat: Od…
Tipy na večeři nebo oběd na všední dny: 5 snadných receptů od pondělí do pátku
Tipy na večeři nebo oběd na všední dny: 5…
Je libo švestičky ze zahrádky? Poradíme vám, jak je zpracovat
Je libo švestičky ze zahrádky? Poradíme vám, jak…
Amatérská cukrářka vyrábí neskutečné dorty: Dokáže udělat sladký bazén, ostrov i vázu s květinami
Amatérská cukrářka vyrábí neskutečné dorty:…
AHA.cz Kordula Stropnická to rozjela u bazénu: Co na tohle řekne Žilková?

Kordula Stropnická to rozjela u bazénu: Co na tohle řekne Žilková?

Mimibazar Ostružiny: Proč využít jejich sezónu naplno

Ostružiny: Proč využít jejich sezónu naplno

Dáma.cz Nevkusné devadesátky: Seriály, kapely, jídlo i móda, za které se dodnes stydíme

Nevkusné devadesátky: Seriály, kapely, jídlo i móda, za které se dodnes stydíme

Blesk pro ženy Menstruační plavky už nejsou sci-fi! Prošly naším křtem ohněm?

Menstruační plavky už nejsou sci-fi! Prošly naším křtem ohněm?

Ženy.cz Mít, nebo nemít dítě? Nerozhodnost se ženám neodpouští

Mít, nebo nemít dítě? Nerozhodnost se ženám neodpouští

Blesk.cz Mirai Navrátil oslavil 33. narozeniny na Lipně: Na vlnách se svou Sárou!

Mirai Navrátil oslavil 33. narozeniny na Lipně: Na vlnách se svou Sárou!

SportRevue.cz FOTO: Ozdoby ringů. Sexy holky, které dělají křoví při zápasech MMA

FOTO: Ozdoby ringů. Sexy holky, které dělají křoví při zápasech MMA

Maminka.cz Herečka Brigitte Nielsen po deseti umělých oplodněních a následném porodu v 54 letech: Frida je moje největší výhra!

Herečka Brigitte Nielsen po deseti umělých oplodněních a následném porodu v 54 letech: Frida je moje největší výhra!

Blesk Horoskopy Pijavice, vůdkyně, hasička konfliktů… Co prozradí den, kdy jste se narodila?

Pijavice, vůdkyně, hasička konfliktů… Co prozradí den, kdy jste se narodila?

Další doporučené recepty:

Tyčinky z ořechů
Tyčinky z ořechů
Tyčky k čaji M.D. Rettigové
Tyčky k čaji M.D. Rettigové
Tykvový kompot
Tykvový kompot
Tymiánové kuře s rajčaty a smetanou
Tymiánové kuře s rajčaty a smetanou
Tymiánové plátky se žampiony
Tymiánové plátky se žampiony
Tymiánový sirup
Tymiánový sirup
  • Recepty.cz
  • Tymiánové hovězí se zeleninou
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact