• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Tyčky k čaji M.D. Rettigové
Napište svůj komentář k receptu

Tyčky k čaji M.D. Rettigové

autor: Jana z Vysočiny
0.0
moje hodnoceni
4.4
hodnotilo: 7
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Tyčky k čaji M.D. Rettigové
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 4
      lžíce máslo převařené
    • 20
      g droždí
    • 1
      lžíce moučkový cukr
    • 1
      špetka sůl
    • 0,25
      l mléko
    • 0,50
      kg hladká mouka
    • 1
      ks vejce

Postup přípravy receptu

1
Rozpustíme 4 lžíce převařeného másla a vlijeme do vlažného mléka. Přidáme 2 vejce, cukr a kvasnice rozetřené se solí. Všechno dobře rozkvedláme. Vlijeme do mouky a zaděláme tuhé těsto. Případně přidáme ještě trochu mouky. Těsto dáme na vál a z kousků vypracujeme asi 20 cm dlouhé tyčky silné jako palec. Dáme na vymazané plechy, potřeme vajíčkem, posypeme solí a zprudka (200-220 °C) ihned upečeme do zlatova.
2
Tyčky jsou kypré, měkké a jsou výborné jak teplé tak studené s máslem ke kávě nebo čaji. Těsto nekyne ani po zadělání ani na plechu.
3
Recept pochází z kuchařky M.D. Rettigové.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Důlkové koláčky M.D. Rettigové

Důlkové koláčky M.D. Rettigové

Bobánky k čaji či kávičce

Bobánky k čaji či kávičce

Rohlíčky k čaji a kávě (loupáky)

Rohlíčky k čaji a kávě (loupáky)

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Radka | 28. 12. 2012 14:47

    Prosím o upřesnění - v ingrediencích je napsáno 1 vejce a v postupu je uvedeno - přidáme 2 cvejce. Co je tedy správně?

  • anasa | 5. 11. 2012 04:45

    Úžasné! část jsem posypala solí a grilovacím kořením a část cukrem a skořicí. jsou opravdu moc dobré a je to opravdu jednoduchá příprava.

  • anasa | 5. 11. 2012 04:45

    Úžasné! část jsem posypala solí a grilovacím kořením a část cukrem a skořicí. jsou opravdu moc dobré a je to opravdu jednoduchá příprava.

  • anasa | 5. 11. 2012 04:45

    Úžasné! část jsem posypala solí a grilovacím kořením a část cukrem a skořicí. jsou opravdu moc dobré a je to opravdu jednoduchá příprava.

  • coryzalia1 | 27. 11. 2011 11:43

    Jsou dobre dekuji :-)

  • lkadlecova | 8. 3. 2011 16:42

    Ahoj dneska jsem je upekla jsou výborné jen jsem místo soli kterou se sypají použila cukr i tak jsou výborné. Díky za výborný recept

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Nejlepší dezerty M. D. Rettigová
Moučníky Pečení Návštěva Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Droždí Hladká mouka Máslo Mléko Moučkový cukr Sůl Vejce
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Jemný ovocný dezert

Jemný ovocný dezert

Tuňákový salát II.

Tuňákový salát II.

Rychlá znojemská

Rychlá znojemská

Guláš z drůbežích žaludků a srdíček

Guláš z drůbežích žaludků a srdíček

Báječné ovocné koláčky - snadno a rychle

Báječné ovocné koláčky - snadno a…

Housky (DUKAN)

Housky (DUKAN)

Barevné hrnkové knedlíky

Barevné hrnkové knedlíky

Houbovo-smetanové špecle

Houbovo-smetanové špecle

Křupavé vafle s avokádem, lososem a vejcem

Křupavé vafle s avokádem, lososem a…

Doporučujeme

50 minut
Kuřecí prsa na kari se smetanou

Kuřecí prsa na kari se smetanou

30 minut
Americké lívance

Americké lívance

10 minut
Brokolicová polévka se smetanou

Brokolicová polévka se smetanou

45 minut
Čevabčiči

Čevabčiči

30 minut
Bramborový salát s čočkou a pečenou dýní

Bramborový salát s čočkou a pečenou…

50 minut
Kulajda

Kulajda

55 minut
Jablečná buchta

Jablečná buchta

50 minut
Makovec se švestkami

Makovec se švestkami

15 minut
Huevos rancheros

Huevos rancheros

Poslední sledované recepty

98
Rýže s mletým hovězím z bambusového sítka
Rýže s mletým hovězím z…
82
Jednoduchá škvarková pomazánka
Jednoduchá škvarková…
69
Kuřecí (nejen) s rajčaty a rýží
Kuřecí (nejen) s rajčaty…
68
Těstoviny (nejen) s kuřecím masem - zdravě a chutně
Těstoviny (nejen) s…
65
Sushi sendvič Onigirazu
Sushi sendvič Onigirazu

Zajímavé články

Tak trochu jiný chleba: Jak na indický naan, francouzský fougasse nebo italskou focacciu
Tak trochu jiný chleba: Jak na indický naan,…
Jak snadno usušit švestky v troubě? Trpělivost se vyplatí, odměnou vám bude opravdová lahůdka
Jak snadno usušit švestky v troubě? Trpělivost se…
Od pondělí do pátku: Rychlé a lehké večeře s vůní podzimu
Od pondělí do pátku: Rychlé a lehké večeře s vůní…
Školní svačiny podle Margit Slimákové: Tipy a rady, aby dětem chutnaly a neskončily v koši
Školní svačiny podle Margit Slimákové: Tipy a…
Dorty jako malované? Omyl! Tyto jsou opravdu malované a ještě si na nich pochutnáte!
Dorty jako malované? Omyl! Tyto jsou opravdu…
AHA.cz Brodská sbalila kufry: Životní kapitola končí

Brodská sbalila kufry: Životní kapitola končí

Mimibazar Silná imunita bez stresu: 5 ověřených tipů pro zdraví celé rodiny

Silná imunita bez stresu: 5 ověřených tipů pro zdraví celé rodiny

Dáma.cz Bylinky podle horoskopu: Které rostliny prospívají vašemu znamení?

Bylinky podle horoskopu: Které rostliny prospívají vašemu znamení?

Blesk pro ženy Když leoparda střídá kráva: Zvířecí vzory jako megahit podzimu!

Když leoparda střídá kráva: Zvířecí vzory jako megahit podzimu!

Ženy.cz Toxická útěcha: Co neříkat kamarádce, když se vám svěřuje

Toxická útěcha: Co neříkat kamarádce, když se vám svěřuje

Blesk.cz Hvězda Ulice Filip Rajmont: Výčet jeho slavných milenců! A proč měl pifku na Kluse?

Hvězda Ulice Filip Rajmont: Výčet jeho slavných milenců! A proč měl pifku na Kluse?

SportRevue.cz FOTO: Ženská kulturistika? Tohle je ale pekelně zrůdná podívaná

FOTO: Ženská kulturistika? Tohle je ale pekelně zrůdná podívaná

Maminka.cz Ve čtyřech letech se stal nejkrásnějším chlapcem na světě. Jak žije Cooper Lunde dnes a proč budí tak smutný dojem?

Ve čtyřech letech se stal nejkrásnějším chlapcem na světě. Jak žije Cooper Lunde dnes a proč budí tak smutný dojem?

Blesk Horoskopy Co se děje po smrti? 7 věcí, které jste o reinkarnaci možná nevěděli

Co se děje po smrti? 7 věcí, které jste o reinkarnaci možná nevěděli

Další doporučené recepty:

Tyčinky se schwarzwaldskou šunkou
Tyčinky se schwarzwaldskou šunkou
Tyčinky se slaninou a tymiánem
Tyčinky se slaninou a tymiánem
Tyčinky z ořechů
Tyčinky z ořechů
Tykvový kompot
Tykvový kompot
Tymiánové hovězí se zeleninou
Tymiánové hovězí se zeleninou
Tymiánové kuře s rajčaty a smetanou
Tymiánové kuře s rajčaty a smetanou
  • Recepty.cz
  • Tyčky k čaji M.D. Rettigové
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact