Maso naklepeme, osolíme, opepříme, rychle opečeme, dáme na plátky nakrájenou anglickou slaninu, na půlkolečka nakrájenou usmaženou cibuli a celé zakryjeme rozkrájenými tvarůžky a zapečeme, až tvarůžky tečou. Maso naklepejte jen zlehka a velmi rychle, krátce opečte.
Rád bych se zeptal , na jakou teplotu nastavit troubu pro zapečení? Stačilo by 160 °C ? Mám totiž pánev která může do trouby ale jen max. na 160 °C. Díky Pavel
Tady v místní restauraci dávají pod tvarůžky čabajskou klobásu a na plátky nakrájený česnek, taky ohromná bašta <3
Andrea Veselá
|12. 12. 2007 10:43
Tak tento recept jsem už dělala 2x a fakt doporučuji, je vynikající .... dělala jsem i bez cibule ;) a i tak je mňam :)
Iva
|5. 10. 2007 13:43
Pochoutka!!! Můžu dát jedině za 1* :)
Helena
|27. 9. 2007 15:21
Maso jsem opékala současně s anglickou slaninou. Nejdřív zprudka maso pár vteřin, pak na pánev slaninu a přiklopit masem, společně opéct. Cibuli jen zlehka "prohnat" pánvičkou a hned na maso.Krásně se to chuťově prolnulo.Pak tvarůžky.Je to fakt moc dobré.
Jana Kutačová
|25. 9. 2006 16:34
Zapomněla jsem napsat,že to bylo vynikající.Určitě zopakuji.:o)
Jana Kutačová
|6. 9. 2006 20:37
No,smrádeček to je celkem slušný,ale vše se dá vyvětrat.I přes ten smrádeček to stojí za to,určitě zkuste.:o)
daja
|6. 9. 2006 18:02
Vypadá to zajímavě, máme tvarůžky moc rádi, ale jíme jen s chlebem a máslem, mám obavu něco vařit, neboť se říká, že velmi, ale velmi zapáchají.Jak moc vám tento recept zasmaradí kuchyň?
Hana Lorencová
|6. 9. 2006 11:31
Prosím kuchařku on-line o opravu: v textu má být uvedeno ...na půlkolečka nakrájenou usmaženou cibuli... Děkuji
Hana Lorencová
|6. 9. 2006 11:29
V postupu přípravy jsem zapomněla uvést, že se má cibule usmažit, ale pokud vám syrová cibule nevadí...