Rád bych se zeptal , na jakou teplotu nastavit troubu pro zapečení? Stačilo by 160 °C ? Mám totiž pánev která může do trouby ale jen max. na 160 °C. Díky Pavel
Tady v místní restauraci dávají pod tvarůžky čabajskou klobásu a na plátky nakrájený česnek, taky ohromná bašta <3
Tak tento recept jsem už dělala 2x a fakt doporučuji, je vynikající .... dělala jsem i bez cibule ;) a i tak je mňam :)
Pochoutka!!! Můžu dát jedině za 1* :)
Maso jsem opékala současně s anglickou slaninou. Nejdřív zprudka maso pár vteřin, pak na pánev slaninu a přiklopit masem, společně opéct. Cibuli jen zlehka "prohnat" pánvičkou a hned na maso.Krásně se to chuťově prolnulo.Pak tvarůžky.Je to fakt moc dobré.
Zapomněla jsem napsat,že to bylo vynikající.Určitě zopakuji.:o)
No,smrádeček to je celkem slušný,ale vše se dá vyvětrat.I přes ten smrádeček to stojí za to,určitě zkuste.:o)
Vypadá to zajímavě, máme tvarůžky moc rádi, ale jíme jen s chlebem a máslem, mám obavu něco vařit, neboť se říká, že velmi, ale velmi zapáchají.Jak moc vám tento recept zasmaradí kuchyň?
Prosím kuchařku on-line o opravu: v textu má být uvedeno ...na půlkolečka nakrájenou usmaženou cibuli... Děkuji
V postupu přípravy jsem zapomněla uvést, že se má cibule usmažit, ale pokud vám syrová cibule nevadí...
Fantazie.O víkendu vyzkouším.:o)