Brambory oloupeme a v míse rozmačkáme, přidáme tvaroh, najemno nakrájené tvarůžky, vejce sůl, pepř, kmín a zamícháme. Přidáme krupici, množství záleží na vlhkosti tvarohu. Necháme asi 20 minut odstát, aby krupice nabobtnala. Na pánev s tenkou vrstvou oleje klademe lžící hromádky, které rozetřeme na placičky a smažíme po obou stranách do zlatova.
Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Komentáře k receptu
Pavlovová
|21. 7. 2011 16:06
Byly mňam,mňam a ani jsme nemuseli moc větrat ;-) :-)
Semannová
|24. 6. 2011 08:49
Výborné, nedělala jsem je už ale strašně dlouho :-( , musím koupit tvarůžky a hupsnu na to :-)
Marcela Sulka
|13. 12. 2009 23:44
znam,chutnaji skvele!!!!!!!!!!Ale pak to vetrani
recepty 73
|13. 12. 2009 18:26
Když jsem chtěl poprvé dělat obalené olomoucké,tak jsem si vzal přenosný vařič a šel pod pergolu(ha,ha), tohle je jen slabý odvar.Na ty sousedy bacha!Aby nedostali hlad!
Pája S
|13. 12. 2009 16:13
Vypadá to moc dobře Jiří,ale vyvětrám kuchyň do Vánoc?Vyzkouším v létě venku,ať si užijou i sousedi,ne?:-))