Rozválíme listové těsto na plech tak, aby tvořilo asi 1 cm okraje. Prolisovaný česnek smícháme s trochou oleje a touto směsí potřeme listovou "placku". Dále na ni rozetřeme kečup a pak naskládáme nakrájené tvarůžky, nastrouhaný eidam a popř. i nivu, posypeme nadrobno nakrájenou cibulí, paprikou na tenké proužky, můžeme přidat i šunku apod. Povrch posypeme provensálským kořením, já někdy přidávám třeba i bazalku a trochu pepře. Pečeme dozlatova. Je to velmi jedlé!
Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Komentáře k receptu
Lenka Bobáčková
|8. 2. 2008 14:50
Vřele doporučuji, netradiční, ale chuťově zajímává varianty pizzy pro milovníky tvarůžků. Já dávám kvůli manželovi pod tvarůžky anglickou slaninu, nahoru cibuli a strouhaný eidam a po výsledku se jen zapráší.