Zapečená bašta
Kroupová či pohanková bašta
Atreyova Bašta
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Něco podobného dělá moje mamka, z domácího tvarohu, paprika, kmín, přikrýt utěrkou a dát na topení. Děkuji za připomenutí, i tato varianta byla super :)
Italská kuchyně- předkrmy- brusketa
Vepřový tokáň
Krém na zdobení dortů
Palačinky s ovesnými vločkami a jablky
Spaghetti con polpettini
Nivový dip (nejen) s pečeným bramborem
"Zelník" - brambory (nejen) se zelím…
Jednoduchá masová směs (nejen) se…
Šťouchané brambory s jarní cibulkou
Kotlety s rajčaty a bramborami
Plněné papriky s rajčatovou omáčkou
Francouzský koláč s hruškami
Zapečená plněná rajčata
Cukeťák z trouby
Brownies s ostružinovým pyré
Kuře ve smetanové omáčce s parmazánem
Quiche s červenou řepou a sýrem
Vanilkový cheesecake