Zapečená bašta
Kroupová či pohanková bašta
Atreyova Bašta
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Něco podobného dělá moje mamka, z domácího tvarohu, paprika, kmín, přikrýt utěrkou a dát na topení. Děkuji za připomenutí, i tato varianta byla super :)
Vídeňské ořechové rohlíčky
Hamburger úžasné chuti
Jablkový krémeš
Višňová bublanina s mákem
Krkovička pečená s játry a cibulí
Česnečka pro labužníky
Kořeněný patizon v těstíčku
Spaghetti alla Carbonara ( Podle…
Ořechové řezy s polevou z remosky
Kuře ve smetanové omáčce s parmazánem
Klasická zelňačka
Švédské masové kuličky
Litý perník s jablky
Nejjednodušší gratinované brambory
French toast
Mačkané brambory
Vanilkový cheesecake
Dršťková polévka z václavek