Zapečená bašta
Kroupová či pohanková bašta
Atreyova Bašta
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Něco podobného dělá moje mamka, z domácího tvarohu, paprika, kmín, přikrýt utěrkou a dát na topení. Děkuji za připomenutí, i tato varianta byla super :)
Fazolky po staročesku
Kuřecí nudličky s kukuřicí a nivou
Prezidentský guláš II.
Hrníčkový šlehačkový dort
Hruškový koláč s jogurtem a žmolenkou
Svatomartinská husa
Kokosové kari s krůtími prsíčky
Koláče z Chyšek
Salát z pekingského zelí - zdravě a…
Pomazánka z uzeného pstruha
Vepřová panenka v bylinkách se…
Zapečené lečo
Hrnkový koláč s drobenkou a blumami
Švestkové knedlíky z bramborového…
Buřty na pivě
Švestková povidla
Ratatouille IV.
Pizza s pestem a bůvolí mozzarellou