Zapečená bašta
Kroupová či pohanková bašta
Atreyova Bašta
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Něco podobného dělá moje mamka, z domácího tvarohu, paprika, kmín, přikrýt utěrkou a dát na topení. Děkuji za připomenutí, i tato varianta byla super :)
Amolety z kynutého těsta
Janiny kuřecí medailonky
Vajíčková pomazánka (méně tučná)
Pečená zelenina na lžíci oleje
Vývar s rýžovými knedlíčky
Něžná pomazánka z mascarpone
"Piña Colada" ananasovo-kokosové řezy…
Kuře pečené na bramboráku
České kuře pečené
Risotto se špenátem a bylinkami
Grilovaný chřest s pečenými bramborami
Řecká musaka podle časopisu F.O.O.D.
Chřestové Caprese
Pampeliškový med II.
Mandlový koláč s rebarborou
Šeříkový sirup
Slaný chřestový koláč
Pampeliškový salát s medovo-hořčičnou…