Zapečená bašta
Kroupová či pohanková bašta
Atreyova Bašta
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Něco podobného dělá moje mamka, z domácího tvarohu, paprika, kmín, přikrýt utěrkou a dát na topení. Děkuji za připomenutí, i tato varianta byla super :)
Guacamole
Crème Brûlée
Plněné žampióny speciál
Celerová pomazánka III.
Slaný krokodýl z majonézového těsta
Zeleninový kuskus
Lahodné vafle
Barevný paprikový salát s cibulí -…
Větrníky na plech - karamelové řezy
Pikantní kuřecí polévka s rýžovými…
Chřestové Caprese
Whisky krkovice s opečenými bramborami
Grilovaný chřest s pečenými bramborami
Pampeliškový med II.
Mandlový koláč s rebarborou
Šeříkový sirup
Slaný chřestový koláč
Pampeliškový salát s medovo-hořčičnou…