Zapečená bašta
Kroupová či pohanková bašta
Atreyova Bašta
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Něco podobného dělá moje mamka, z domácího tvarohu, paprika, kmín, přikrýt utěrkou a dát na topení. Děkuji za připomenutí, i tato varianta byla super :)
Pikantní žebírka na grilu
Kuřecí stehna po Řecku
Čokoládový dort
Kuřecí řízečky - marinované
Brokolicová žemlovka
Těstoviny s tuňákem po boloňsku
Kokosové vánoční cukroví
Hlíva s rýží
Frankfurtská polévka s hlívou
Pikantní kuřecí polévka s rýžovými…
Chřestové Caprese
Řecká musaka podle časopisu F.O.O.D.
Grilovaný chřest s pečenými bramborami
Pampeliškový med II.
Mandlový koláč s rebarborou
Šeříkový sirup
Slaný chřestový koláč
Pampeliškový salát s medovo-hořčičnou…