Zapečená bašta
Kroupová či pohanková bašta
Atreyova Bašta
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Něco podobného dělá moje mamka, z domácího tvarohu, paprika, kmín, přikrýt utěrkou a dát na topení. Děkuji za připomenutí, i tato varianta byla super :)
Jednoduchá brokolicová polévka
Koule ze Salka
Zdravá dobrota z červené čočky a…
Ořechovo-kávové řezy
Krémová dýňová polévka dle časopisu F…
Jednoduché bramborovo-rohlíkové…
Dýňový koláč famózní
Guláš z hovězího (vepřového) srdce
Borůvkový koláč II. - jednoduchý a…
Kuřecí stehna v bílém víně
Velikonoční beránek šlehačkový
Pesto z medvědího česneku a vlašských…
Kuře na paprice s jemnými krupicovými…
Velikonoční nádivka
Kuřátkové sušenky
Francouzské brambory s pórkem
Fantastické hrnkové knedlíky
Kedgeree