Zapečená bašta
Kroupová či pohanková bašta
Atreyova Bašta
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Něco podobného dělá moje mamka, z domácího tvarohu, paprika, kmín, přikrýt utěrkou a dát na topení. Děkuji za připomenutí, i tato varianta byla super :)
Kuřecí plátky v alobalu
Krabí tyčinky na kari s rýží
Bramborovo-houskové knedlíky
Mandlové hrudky - nepečené
Švestkový štrůdl
Banánovo-jahodový dort
Ruské okurky - rychlokvašky na slano
„Šiml“: makovo-tvarohová náplň do…
Čevapi
Chřestový quiche
Chřestový salát s vejcem
Bylinkové kuře v marinádě chermoula
Makový dort s malinami
Slaný chřestový koláč
Strakaté blondie
Whisky krkovice s opečenými bramborami
Chřestová polévka s pestem
Smažený bílý chřest