Zapečená bašta
Kroupová či pohanková bašta
Atreyova Bašta
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Něco podobného dělá moje mamka, z domácího tvarohu, paprika, kmín, přikrýt utěrkou a dát na topení. Děkuji za připomenutí, i tato varianta byla super :)
Domácí široké nudle
Zapečené kuřecí řízečky
Dušené vepřové v zelí
Tvarohová štola s rozinkami
Čevabčiči na chorvatský způsob
Placičky z ovesných vloček II.
Perníkový koláč s ovocem a žmolenkou
Hrách a kroupy
Dušené vepřové maso s kedlubnou
Francouzské brambory podle časopisu F…
Jarní minestrone s petrželovým pestem
Bylinková vepřová panenka
Pesto z medvědího česneku a vlašských…
Tvarohové řezy s mákem
Hrášková šakšuka
Lemon curd
Palačinky se šunkou a vejci
Asijské nudle s restovanou zeleninou