Zapečená bašta
Kroupová či pohanková bašta
Atreyova Bašta
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Něco podobného dělá moje mamka, z domácího tvarohu, paprika, kmín, přikrýt utěrkou a dát na topení. Děkuji za připomenutí, i tato varianta byla super :)
Rychlé ořechové řezy s pudinkem
Co se zbylou rýží?
Koka dortík - rychle a snadno
Dýňová polévka III.
Fazole v rajské omáčce s klobásou
Bramborové nočky s medvědím česnekem
Bylinková krůtí (nejen) stehna na…
Barevný fazolový salát (lečo) -…
Kakaová bábovka s čokoládovou polevou
Nasi Goreng - indonéská smažená rýže
Chřest s křupavou posýpkou a…
Nudle s hovězím masem a hoisin omáčkou
Křehký dort s revení
Sirup ze smrkových výhonků
Koprová omáčka se ztraceným vejcem
Domácí vanilkový a kakaový pribináček
Koláč z rebarbory
Grilovaná zelenina s omáčkou…