Zapečená bašta
Kroupová či pohanková bašta
Atreyova Bašta
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Něco podobného dělá moje mamka, z domácího tvarohu, paprika, kmín, přikrýt utěrkou a dát na topení. Děkuji za připomenutí, i tato varianta byla super :)
Játrová nádivka na pekáč
Fazolová polévka II.
Francouzská bramboračka
Kuřecí nudličky na smetaně se slaninou
Bramborové knedlíky ze studených…
Palačinky s tvarohem a čokoládou
Kuřecí prsa na citronu
Tortilla s čerstvou zeleninou
Zeleninové ragú s červenou čočkou ala…
Polévka z pečených paprik s…
Cukeťák z trouby
Čevapi s ajvarem
Ricottový koláč s malinami a…
Pravé maďarské lečo
Domácí kečup
Plněné papriky podle časopisu F.O.O.D.
Okurky ve vinném octě
Buřtguláš podle časopisu F.O.O.D.