Zapečená bašta
Kroupová či pohanková bašta
Atreyova Bašta
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Něco podobného dělá moje mamka, z domácího tvarohu, paprika, kmín, přikrýt utěrkou a dát na topení. Děkuji za připomenutí, i tato varianta byla super :)
Flamendří česnečka
Košíčky i pro začátečníky
Česnečka se šunkou a sýrem
Vejce na maďarský způsob
Ňadra v růžovém negližé (oběd za 15…
Vylepšené rafaello řezy
Bramborovo-dýňová kaše s bylinkami
Jahodové lívanečky II.
Hovězí líčka na houbách
Svíčková na smetaně s karlovarským…
Tradiční bramborový salát
Vánočka ze šesti pramenů
Pravý staročeský smažený kapr
Štědrovečerní rybí polévka
Pavlova s granátovým jablkem a…
Sýrové kuličky
Šneci z listového těsta se slaninou a…
Čerstvé kimchi