Zapečená bašta
Kroupová či pohanková bašta
Atreyova Bašta
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Něco podobného dělá moje mamka, z domácího tvarohu, paprika, kmín, přikrýt utěrkou a dát na topení. Děkuji za připomenutí, i tato varianta byla super :)
Sója s houbami
Italské těstoviny
Punčové kokosové řezy
Bábovka s dvojitou porcí tvarohu
Brokolice s uzeným tofu
Těstovinový salát se šunkou a paprikou
Vdolky - rozpeky
Banánový koláč se smetanou
Vegetariánské karbanátky (rýžovo…
Kuře ve smetanové omáčce s parmazánem
Klasická zelňačka
Švédské masové kuličky
Litý perník s jablky
Nejjednodušší gratinované brambory
French toast
Mačkané brambory
Vanilkový cheesecake
Dršťková polévka z václavek