Zapečená bašta
Kroupová či pohanková bašta
Atreyova Bašta
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Něco podobného dělá moje mamka, z domácího tvarohu, paprika, kmín, přikrýt utěrkou a dát na topení. Děkuji za připomenutí, i tato varianta byla super :)
Zelné závitky s mletým masem
Karamelové řezy od Gizky
Koleno v alobalu na grilu
Kuře v sýrovém těstíčku
Cikánská pečeně na víně s kořenovou…
Jablečný cukrový závin (štrúdl) ze…
Bramborovo-dýňová kaše s bylinkami
Čokoládový dort s broskvemi
Kynuté buchty z remosky
Rizoto s masem
Linecké cukroví krok za krokem
Tradiční vánoční punč
Masarykovo cukroví
Vosí hnízda
Svařák
Vanilkové rohlíčky VI.
Perníčky
Klasický recept na polevu na perníčky