Zapečená bašta
Kroupová či pohanková bašta
Atreyova Bašta
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Něco podobného dělá moje mamka, z domácího tvarohu, paprika, kmín, přikrýt utěrkou a dát na topení. Děkuji za připomenutí, i tato varianta byla super :)
Kapustové řízky
Výborné lívance z acidofilního mléka
Kuřecí stehýnka na medu II.
Brokolicové těstoviny
Vepřová pečeně na divoko-nakládaná
Kopřivová velikonoční nádivka s vejci
Jemná vajíčková pomazánka
Pečené vepřové plátky v debrecínském…
Almnüsse (smažené koblížky)
Chřestová omeleta
Chřestové Caprese
Whisky krkovice s opečenými bramborami
Grilovaný chřest s pečenými bramborami
Pampeliškový med II.
Mandlový koláč s rebarborou
Šeříkový sirup
Slaný chřestový koláč
Pampeliškový salát s medovo-hořčičnou…