Zapečená bašta
Kroupová či pohanková bašta
Atreyova Bašta
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Něco podobného dělá moje mamka, z domácího tvarohu, paprika, kmín, přikrýt utěrkou a dát na topení. Děkuji za připomenutí, i tato varianta byla super :)
Kynuté lívance mojí babičky
Jahodová zmrzlina II.
Cibulová šťávička proti kašli
Česnekové těstoviny se sýrovými…
Pařížské rohlíčky IV.
Česneková krkovička na houbách
Hlávkové zelí na pivu
Broskvová / Meruňková marmeláda (džem…
Krevety na grilu
Chřestová omeleta
Chřestové Caprese
Whisky krkovice s opečenými bramborami
Grilovaný chřest s pečenými bramborami
Pampeliškový med II.
Mandlový koláč s rebarborou
Šeříkový sirup
Slaný chřestový koláč
Pampeliškový salát s medovo-hořčičnou…